SCHATTINGEN

Wil u een schatting laten uitvoeren voor enkele objecten of een gehele inboedel of collectie, dan kan u hiervoor bij ons terecht.


Voor één of enkele kleinere stukken kan u zelf in de zaak langskomen, best na afspraak. Voor grotere stukken of een geheel aan goederen komen we bij u langs.


Laat u de stukken door ons verkopen, dan betaalt u geen schattingskosten (bij mondelinge schatting).


Wij bieden meerdere formules aan: gewoon mondelinge schatting, schriftelijke schatting al dan niet met duidelijke beschrijving/expertiseverslag of ook een herziening van een oudere schatting om de prijzen aan te passen aan de huidige waarde.

Indien u niet op de hoogte bent van huidige marktprijzen is een schatting steeds handig. Zo voorkomt u betwistingen bij verdeling of verkoopt u uw goederen aan de juiste prijs.

Schattingskosten wint u zo gauw terug en vaak worden opbrengsten behaald die hoger liggen dan verwacht.


Wij staan ook in voor expertises bij schadegevallen, zowel voor de particulier als voor de verzekeringsmaatschappij of -makelaar.


Informeer naar onze marktconforme tarieven.


Reeds meer dan 35 jaar ervaring en talrijke referenties.


VEILINGEN: richt u als vereniging, serviceclub of dergelijke een openbare veiling in voor een goed doel en wenst u hierbij beroep te doen op een professioneel veilingmeester, neem dan contact met ons op. Desgewenst begeleiden we u bij de volledige organisatie van de veiling. Neem hiervoor contact op met marc.vandamme@terlinden.be.