VERKOPEN
henry-de-beul


U heeft een inboedel te koop met kunst, antiek of design? U verhuist van een villa naar een appartement en heeft een deel goederen teveel? Een erfenis? U wil af van uw jarenlang opgebouwde verzameling? Een familielid vertrekt naar een service-flat?


Contacteer ons vandaag nog.


Wij zijn steeds op zoek naar kwalitatieve goederen zoals originele 19de- en 20ste- eeuwse bronzen beelden, schilderijen van gerenommeerde kunstenaars tussen 1700 en nu, moderne grafische werken, Chinees porselein, schouwgarnituren, zilver, kristal, vintage design meubelen jaren 1950-1960 en originele interieurdecoratie.

Gezien de groeiende vraag kijken we ook uit naar uw authentieke tweedehands merkhandtassen en accessoires van o.a. Delvaux, Louis Vuitton, Hermès, Chanel,...


Bij ons worden uw goederen gepresenteerd tussen gelijkwaardige objecten: uw schilderij komt niet te staan tussen een hoop reproducties, uw design tafel staat niet naast een tweedehands keukentafeltje.
Bovendien hanteren wij een commissie die u zelden elders vindt: slechts 25% van de verkoopprijs, met een minimum van € 10,00. Geen verdere dossierkosten, BTW of stockagekosten. Uitbetaling geschiedt in de eerste week van de maand volgend op de verkoop.
Uw goederen worden drie maand aangeboden tegen de afgesproken prijs. De twee laatste weken van deze periode kan u terug beschikken over uw ingebrachte goederen, zonder enige vergoeding. U kan er ook voor opteren uw stukken langer te koop aan te bieden: bij ingang van elke volgende maand wordt de verkoopprijs met 10% van het oorspronkelijke bedrag verminderd, de commissie blijft berekend op de reële verkoopprijs.

Wil u weten of uw goederen geschikt zijn voor verkoop bij ons? Stuur ons een e-mail met foto's en beschrijving en wij informeren u.

Contacteer ons ook indien u waardevolle stukken rechtstreeks aan ons wil verkopen, met onmiddellijke betaling.

Voor volledige inboedels of collecties komen wij ook bij u ter plaatse.